Skeletbouw

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Skeletbouw met hout als basisproduct

Wilt u in contact komen met een bewezen en betrouwbaar bouwbedrijf dat ervaren is met skeletbouw? Maak een afspraak met Hetebrij Prefab. Wij verzorgen graag het complete proces voor u. Van ontwerp tot en met de oplevering. Alles gebeurt in samenspraak met u. Ga een oriënterend gesprek met ons aan. Dan bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. Wij beschikken over alle kennis en kunde aangaande het realiseren van duurzame woningen. Hierdoor zijn onze lijnen kort en ontstaat snel een schitterend resultaat in skeletbouw.

Wat u wilt weten over skeletbouw

Voor onze skeletbouw gebruiken we hout als basisproduct. Hout is een sterk doch lichtgewicht natuurproduct. Het vormt daardoor de ideale grondstof voor een duurzame woning. Bovendien biedt hout een architect veel vrijheid in zijn ontwerpen. Omdat hout zo licht is, is het eenvoudig te transporteren. Daarnaast is het zeer geschikt om diverse elementen prefab van te fabriceren. Prefab bouw maakt zeer efficiënt gebruik van materialen, tijd en energie. Deze bouwmethode is bovendien ecologisch verantwoord, omdat er weinig tot geen gebruik wordt gemaakt van cement. Wij halen ons hout uitsluitend uit bossen waar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Dit maakt skeletbouw geschikt voor de toekomst

Velen beschrijven deze duurzame bouwvorm als dé toekomst in de bouw. Het is namelijk niet alleen hout wat hiervoor gebruikt wordt. We passen desgewenst ook andere duurzame materialen toe, zoals cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol. Dit maakt deze bouwsoort volledig recyclebaar. Het richt zich op de volgende waarden:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Draagt u deze waarden ook een warm hart toe? Laat ons uw droomhuis realiseren op duurzame wijze.

Waarom kiezen voor ons?

Hetebrij Prefab valt onder Hetebrij Bouw. Dit bouwbedrijf is opgericht in 2008. Wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven, is dat wij dromen van mensen waarmaken. Wij bouwen niet gewoon een woning, wij realiseren op verantwoorde wijze een huis dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij luisteren hiervoor aandachtig naar uw wensen. Ook geven we u desgewenst passend advies. Onze aanpak kenmerkt zich om het volgende:

  • Persoonlijke aanpak
  • Ruime eigen werkplaats
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwalitatief, netjes en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Plan een oriënterend gesprek met ons!

Benader uw specialist in skeletbouw

Heeft u interesse in een woning die gerealiseerd is volgens skeletbouw? Bel 0561-790729, stuur een mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij bespreken graag met u uw wensen, zodat wij deze kunnen verwezenlijken in de skeletbouw!