Prefab Woning

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Prefab woning door Hetebrij Prefab

Bij Hetebrij Prefab vinden wij het een uitdaging om van uw wens voor een prefab woning realiteit te maken. Wij maken niet zomaar een constructie, maar wij leggen onze ziel en zaligheid hierin om uw droom voor een woning uit te laten komen. Daarnaast delen wij de passie van onze klanten voor bijzonder bouwen. Betrouwbaarheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en een persoonlijke aanpak zijn dan ook onze kernwaarden. Het is voor ons zeer belangrijk om goed in kaart te brengen wat u als klant precies wenst. Want als dit goed in kaart is gebracht, kunnen wij dit vertalen naar een goede uitvoering. Wat zijn uw wensen van een prefab constructie?

Wilt u een prefab constructie?

Heeft u besloten om uw woning met een prefab constructie te laten bouwen? Dan heeft u een goede keuze gemaakt. Want wanneer u kiest voor deze constructie, kiest u voor een prima constructie tegen lage kosten. Nog een voordeel hiervan is dat het veel sneller gaat dan het bouwen van een traditionele woning. De lage kosten komen voort uit dat de onderdelen van uw huis vooraf in een werkplaats worden gemaakt. Dit scheelt enorm veel werk wanneer wij uw droomwoning samenstellen.

Uw woning

Hoelang het duurt voor uw nieuwe droomwoning klaar is, heeft te maken met de bouwmethode die u kiest. Bij traditionele bouw wordt het huis vanaf de grond opgebouwd. Dit is vaak een tijdrovende klus en hierbij komt op het gebied van logistiek ook het één en ander kijken. Daarnaast is de kans op fouten bij traditionele bouw groot. Uit ervaring weten wij dan ook dat huizen die traditioneel zijn opgebouwd vaak te laat worden opgeleverd. Dit wordt veroorzaakt door problemen die ontstaan tijdens de bouw.

Ruime keuze

Kiest u voor een prefab woning? Dan is er ook een ruime keuze in hoe u uw huis wilt vormgeven. Onze onderneming bespreekt graag met u de mogelijkheden hiervan. Daarnaast is het bij ons mogelijk om in de toekomst uw woning uit te laten breiden of te verbouwen. Zoals u merkt zijn hierin vele mogelijkheden.

Contact met ons

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw huis? Of heeft u vragen die u graag beantwoord ziet voordat u de opdracht aan ons geeft? Bel dan naar 0561-790729. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij maken graag uw prefab woning!