Prefab huis

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Hetebrij Prefab maakt graag uw prefab huis

Bij Hetebrij Prefab maken we graag realiteit van uw wens voor een prefab huis. Onze onderneming legt ziel en zaligheid hierin om uw droom voor dit type huis uit te laten komen. Wij hebben net als onze klanten een passie voor bijzonder bouwen. Onze kernwaarden zijn dan ook te vertalen als betrouwbaar, het leveren van kwaliteit, een persoonlijke aanpak en wij werken zorgvuldig. In eerste instantie vinden wij het zeer belangrijk om uw wensen als klant goed in kaart te brengen. Want zoals u weet: een goede voorbereiding is het halve werk. Wat wenst u van een prefab constructie?

Gaat u voor een prefab constructie?

Overweegt u om uw huis via een prefab constructie te laten bouwen? Dan maakt u een zeer goede keuze. Deze constructie is namelijk betaalbaar en maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast is een groot voordeel dat de bouw zeer snel gaat vergeleken met de bouw van een traditioneel huis. Doordat de onderdelen van uw woning van te voren gemaakt worden in een werkplaats, wordt het proces versneld. Hierdoor wordt er zeer veel tijd bespaard in de realisatie van uw droomwoning.

Uw huis

De tijd die het in beslag neemt om uw nieuwe droomwoning te maken, is afhankelijk van de bouwmethode die wordt toegepast. Kiest u voor traditionele bouw? Dan zal de woning van de grond opgebouwd worden. Hier komt veel logistiek bij kijken en daarnaast is het een tijdrovende klus. Een nadeel van traditionele bouw is dat de kans op fouten groot is. Tevens merken wij dat huizen die traditioneel worden gebouwd in veel gevallen te laat worden opgeleverd. Dit wordt veroorzaakt door onvoorziene problemen.

Grote keuze

Gaat u definitief voor een prefab huis? Dan kiest u voor vele mogelijkheden om uw woning vorm te geven. Wilt u hier meer over weten? Ons bedrijf vertelt u graag meer hierover. Het is bij deze constructie ook nog eens mogelijk om uw huis in de toekomst te verbouwen of uit te breiden. U merkt het al, er zijn hierin zeer veel mogelijkheden.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Of zijn er vragen die u graag eerst beantwoord ziet? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0561-790729. Een mail stuurt u naar info@hetebrijbouw.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen. Wanneer wenst u een prefab huis?