Prefab aanbouw

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Prefab aanbouw door Hetebrij Prefab

Benader Hetebrij Prefab om een prefab aanbouw te realiseren. Wij doen meer dan ons best om van uw project een succes te maken. Hierin leggen wij dan ook onze ziel en zaligheid. Zo wordt uw aanbouw precies zoals u in gedachten heeft. Maar ons doel is altijd om uw verwachtingen te overtreffen. Daarnaast delen wij net als veel van onze klanten een passie voor bijzonder bouwen. Onze onderneming hanteert de kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en zorgvuldigheid. Voordat wij starten aan uw project, brengen wij eerst uw wensen goed in kaart. Door dit goed te doen, kunnen wij beter aan uw verwachtingen voldoen. Wat voor een aanbouw wenst u?

Gaat u voor prefab?

Heeft u besloten om uw aanbouw vanuit een prefab constructie te laten realiseren? Dit is een zeer goede keuze. Een groot voordeel van deze methode is dat dit zeer betaalbaar is. Daarnaast gaat deze methode veel sneller dan de traditionele manier van bouwen. De lage kosten die aan deze manier van bouwen zijn verbonden, komen voort uit dat de onderdelen van te voren in de werkplaats worden gemaakt. Zo wordt zeer veel tijd bespaard.

Uw aanbouw

Wilt u extra woonruimte creƫren of wilt u uw keuken of kamer vergroten met een aanbouw? Wat de reden ook is bij Hetebrij Prefab bent u aan het juiste adres om dit uit te laten voeren. Wij werken alleen maar met vakmensen die veel ervaring hebben en het vak echt verstaan. Wat u ook wenst, wij maken het bouwwerk in de werkplaats om deze vervolgens bij u in uw woning te plaatsen. Zo zijn wij zo min mogelijk aan het werk in uw woning, omdat we het grootste gedeelte van onze werkzaamheden uitvoeren in de werkplaats.

Contact over uw prefab aanbouw

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden die ons bedrijf biedt? Wij voeren graag uw opdracht uit. Hierin leveren wij te allen tijde vakwerk en komen wij altijd onze afspraken na. Ook kan het zijn dat u eerst graag uw vragen beantwoord ziet, voordat u ons de opdracht geeft. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch te bereiken via 0561-790729. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@hetebrijbouw.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen door het online contactformulier in te vullen. Wij realiseren graag uw prefab aanbouw.