Hsb wand

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Een HSB wand door Hetebrij Prefab

Wilt u een HSB wand? Dan bent u bij Hetebrij Prefab aan het juiste adres. HSB staat voor houtskeletbouw en wij maken deze wanden op een milieuvriendelijke wijze. Daarnaast leveren wij maatwerk en de hoogste kwaliteit. Zo krijgt u een wand die precies aansluit bij uw wensen. In samenspraak met u maken wij een ontwerp, die wij bij goedkeuring uitvoeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw wand? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan waarin wij het één en ander kunnen uitleggen over HSB. Een HSB wand van hoge kwaliteit wordt gemaakt door ons bedrijf!

De voordelen van HSB

De wanden van dit materiaal zijn ten opzichte van ouderwetse metselwerken licht in gewicht. Dit zorgt dan ook voor een grote besparing op de constructie van uw gehele opdracht. Zo’n wand zorgt ervoor dat de fundatie lichter gemaakt kan worden. Dit bespaart enorm op de kosten. Daarnaast is het mogelijk om bij HSB wanden leidingen en kabels netjes weg te werken zonder dat frezen nodig is. Het is ook nog eens mogelijk om in uw wand andere constructieonderdelen op te nemen. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervan.

Het maken van uw wand van HSB

Voor alle wanden die wij creëren door middel van houtskeletbouw, maken wij uiteraard gebruik van het materiaal hout. Het voordeel van hout is dat het lichter is dan bijvoorbeeld stenen. Daarnaast is het sterk en flexibel. Hout is een materiaal dat goed te bewerken is. Dit geeft dan ook veel ruimte tijdens de ontwerpfase van uw wanden. Doordat wij de wanden prefab kunnen maken, wordt er ook veel tijd bespaard ten opzichte van traditionele bouw. Het gebruik maken van hout is voor de logistieke uitdaging een uitkomst.

Contact met Hetebrij Prefab

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ons bedrijf biedt voor u? Onze vakmensen voeren graag uw opdracht uit. Waarin wij het zeer belangrijk vinden om de gemaakte afspraken na te komen. Daarnaast zijn wij zeer betaalbaar. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u hier graag meer over. Heeft u nog andere vragen die u graag beantwoord ziet? Deze beantwoorden wij graag voor u voordat u ons de opdracht geeft. Voor al uw vragen belt u naar 0561-790729. Heeft u liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@hetebrijbouw.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen door het online contactformulier in te vullen. Wij maken de HSB wand die u wenst.