Hsb bouw

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Hsb bouw: duurzame en verantwoorde bouw

Als u wilt wonen in een unieke woning die gerealiseerd is volgens houtskeletbouw (HSB), is onze bouw daarvoor uitermate geschikt. Hetebrij Prefab ontwerpt en bouwt namelijk maatwerk huizen op ecologisch verantwoorde wijze. Samen met u geven we graag vorm aan het ontwerp. En verzorgen wij de uitvoering. Laat ons weten wat uw wensen zijn, door een oriënterend gesprek met ons aan te gaan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met HSB. Wij zijn werkzaam in de regio van Drachten, Drenthe, Friesland, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden. Volgens HSB een bouw starten levert precies dat droomhuis op dat u wenst!

Zo verloopt een bouw bij ons

Als wij een woning mogen realiseren volgens HSB, dan is hout de grondstof die we gebruiken. Dit materiaal is niet alleen natuurlijk, het is ook sterk, licht in gewicht en flexibel. Hierdoor biedt het in eerste instantie veel vrijheid aan de architect gedurende de ontwerpfase. Wat de daadwerkelijke bouw betreft, kunnen er veel prefab elementen gerealiseerd worden met hout. Tot slot verloopt het transport van dit materiaal zeer snel en soepel. Deze voordelen zorgen ervoor dat HSB zeer efficiënt gebruik maakt van materialen, tijd, energie en geld. Wist u trouwens al dat het hout dat wij gebruiken, afkomstig is uit alleen maar die bossen waar enkel op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt?

Als u een huis volgens HSB laat realiseren

Kiezen voor deze bouwvorm, is aan te raden als u wenst te gaan wonen in een ecologisch verantwoord huis. Zo beschikt u straks over een woning die bestaat uit duurzame materialen, waaronder hout, houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en/of wol bijvoorbeeld. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw huis volgens onderstaande uitgangspunten is gebouwd:

  • Precies naar uw wens
  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Comfortabel

Vraag een oriënterend gesprek met ons aan voor meer informatie.

Onze werkwijze

Hetebrij Bouw is opgericht in 2008. Wij maken met onze prefab afdeling onderdeel uit van dit bouwbedrijf. Wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven, is dat wij net een stapje verder zetten om de woonwensen van onze opdrachtgevers waar te maken. Wij gaan voor uniek en verantwoord maatwerk. Wij hebben hiervoor de volgende kernwaarden altijd centraal staan:

  • Passend advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor duurzame bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Heeft u interesse in onze diensten? Benader ons vandaag nog.

Met HSB de bouw van uw droomhuis realiseren

Wilt u een specialist in de bouw inschakelen, die uw droomhuis volgens HSB kan realiseren? Benader ons door te bellen naar 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Met HSB verloopt de bouw van uw gewenste huis duurzaam, snel en zeer efficiënt!