Houtskeletbouw

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Uw specialist in houtskeletbouw

Bent u op zoek naar een bewezen en betrouwbaar bouwbedrijf dat ruime ervaring heeft met houtskeletbouw? Neem contact op met Hetebrij Prefab. Wij nemen u graag het gehele bouwproces uit handen. Van het ontwerp tot en met de uitvoering. Uiteraard alles in samenspraak met u. In een oriënterend gesprek bespreken we graag uw wensen en onze mogelijkheden. Omdat wij over alle kennis en kunde beschikken wat betreft het realiseren van woningen, zijn de lijnen kort en komen we snel tot een schitterend resultaat in houtskeletbouw.

Waarom houtskeletbouw?

Houtskeletbouw is duurzaam, omdat hout een natuurproduct en daarmee de ideale grondstof voor een duurzame woning is. Bovendien is hout relatief licht van gewicht, sterk en biedt het een architect veel vrijheid in zijn ontwerpen. Vanwege het lichte gewicht is het mogelijk diverse elementen prefab te fabriceren en deze eenvoudig naar de bouwplaats te transporteren. Door prefab te produceren wordt er zeer efficiënt gebruik gemaakt van de materialen, tijd en energie. Een ander groot voordeel van deze bouwmethode, is dat het ecologisch verantwoord is. Zo wordt er minimaal gebruik gemaakt van cement. Het gecertificeerde hout dat gebruikt wordt, is bovendien uitsluitend afkomstig uit bossen waar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Hierom is houtskeletbouw de toekomst

Deze vorm van bouwen wordt al door velen beschreven als de toekomst in de bouw. Naast hout worden er namelijk nog meer duurzame materialen toegepast, zoals cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol. Hierdoor is deze bouwsoort volledig recyclebaar. Het komt daarmee optimaal tegemoet aan:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Wilt u ook bijdragen aan bovenstaande? Schakel ons dan in voor het realiseren van een woning op duurzame wijze.

Meer informatie over Hetebrij Prefab

Hetebrij Prefab valt onder Hetebrij Bouw, opgericht in 2008. Ons uitgangspunt? Het waarmaken van dromen van mensen. Wij bouwen nooit zomaar een huis, maar realiseren op verantwoorde wijze precies die woning die aan uw wensen voldoet. Om dit te realiseren luisteren we aandachtig naar uw wensen en geven we desgewenst persoonlijk advies. Wij staan verder bekend om de volgende kernwaarden:

  • Persoonlijke aanpak
  • Uitgebreide eigen werkplaats
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwalitatief, zorgvuldig en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen

Overtuigd van onze aanpak? Ga een oriënterend gesprek met onze specialisten aan.

Wij pakken uw project in houtskeletbouw graag op

Maak kennis met uw partner in houtskeletbouw door te bellen naar 0561-790729, te mailen naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we die kunnen verwezenlijken in de houtskeletbouw!