Houtskeletbouw prijs

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Bij interesse in houtskeletbouw

Heeft u interesse in houtskeletbouw, maar de prijs ervan houdt u misschien nog een beetje tegen? Hetebrij Prefab is een bewezen, betrouwbaar én betaalbaar bouwbedrijf. Wij pakken graag het gehele bouwproces voor u op. We beginnen met het ontwerp en eindigen pas als de uitvoering naar uw wens is. Elke stap wordt uitvoerig met u besproken. Het begint met een oriënterend gesprek waarin wij uw wensen koppelen en aan onze mogelijkheden en de prijs hiervoor. Neem contact met ons op voor houtskeletbouw tegen een prijs die u nergens anders ziet.

Dit wilt u weten over houtskeletbouw

Hout is een natuurproduct. Het vormt daardoor de ideale grondstof voor een duurzame woning. Dit maakt van houtskeletbouw een bijzonder en flexibel proces. Hout draagt vele voordelen. Het is licht van gewicht, daardoor betaalbaar in prijs, sterk en het biedt een architect veel vrijheid in zijn ontwerpen. Omdat het zo licht is, kunnen er eenvoudig elementen prefab gefabriceerd worden. Het transporteren naar de bouwplaats gaat ook zeer soepel. Prefab maakt het mogelijk zeer efficiënt gebruik te maken van de materialen, tijd en energie. Daarnaast is het zeer ecologisch verantwoord. Het gecertificeerde hout is uitsluitend afkomstig uit bossen waar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Duurzaamheid voor een betaalbare prijs

Omdat hout ecologisch verantwoord is, betaalt u vaak een stuk lagere prijs dan voor andere materialen. Hout is overigens niet het enige duurzame materiaal dat we toepassen. Zo gebruiken we, indien toepasbaar en gewenst, ook cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol. Dit maakt van houtskeletbouw een volledig recyclebare bouwvorm. Het komt de volgende zaken in grote mate tegemoet:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Vindt u bovenstaande ook belangrijk? Laat ons uw nieuwe woning realiseren.

Meer informatie over onze aanpak

Hetebrij Bouw, waaronder Hetebrij Prefab valt, is opgericht in 2008. Wij zijn geen gewoon bouwbedrijf. Wij streven ernaar de dromen van onze opdrachtgevers waar te maken. Hiervoor luisteren we aandachtig naar uw wensen. Ook geven we u specifiek advies. Onze kernwaarden luiden als volgt:

  • Persoonlijke aanpak
  • Ruime eigen werkplaats
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwalitatief, netjes en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen

Plan direct een oriënterend gesprek met onze specialisten.

Wij leveren houtskeletbouw voor een prijs die u bevalt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, de voordelen en de prijs van houtskeletbouw? Bel naar 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Laat ons uw wensen weten. Wij realiseren deze graag in houtskeletbouw tegen een prijs die u nergens anders zult vinden!