Houtskeletbouw Leeuwarden

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Prefab houtskeletbouw: duurzaam en verantwoord

Bent u op zoek naar een professional in houtskeletbouw in Leeuwarden?  oekt u een partij voor een prefab woning, aanbouw, hsb wand of andere vormen van skeletbouw? Schakel dan Hetebrij Prefab in. Ons bewezen en betrouwbare bouwbedrijf realiseert graag precies dat huis dat u wenst in Leeuwarden. Dit doen wij door, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering, een nauwe samenwerking met u aan te gaan. Wat zijn uw wensen? Wij koppelen ze graag aan onze mogelijkheden. Nieuwsgierig naar onze prefab woning prijzen? Plan direct een oriënterend gesprek met ons in over uw gewenste houtskeletbouw in Leeuwarden.

Hierom kiest u voor houtskeletbouw

Als u een duurzame woning wenst, is hout de ideale grondstof. Het is sterk, flexibel en licht in gewicht en ideaal voor skeletbouw. Deze eigenschappen bieden de architect veel vrijheid tijdens het ontwerpen. En ze maken van hout een perfect materiaal als basis voor diverse prefab elementen. Omdat hout daarnaast snel en eenvoudig getransporteerd kan worden, houdt u met houtskeletbouw op efficiënte wijze veel materiaal, tijd en energie over. Een laatste belangrijk voordeel, is dat ons gecertificeerde hout louter gehaald wordt uit bossen waar verantwoorde bosbouw plaatsvindt. Kortom, kies ook voor deze uitermate ecologisch verantwoorde houtbouw in Leeuwarden!

Als u duurzaam wilt wonen in Leeuwarden

Voelt u de sterke behoefte ecologisch verantwoord te gaan wonen in Leeuwarden? Wij maken dit graag mogelijk voor u. Houtskeletbouw is een zeer recyclebare bouwvorm. Naast hout gebruiken wij, indien mogelijk en als u het wenst, ook andere duurzame materialen, zoals houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en wol. Op die manier beschikt u straks over een huis dat bijdraagt aan:

  • Efficiënte hsb bouw
  • Milieubesparing
  • Maatwerk wonen
  • Energiebesparing
  • Comfortabel wonen

Wij zijn benieuwd naar uw wensen voor uw duurzame droomhuis!

Waar wij voor staan

Hetebrij Prefab is onderdeel van het in 2008 opgerichte Hetebrij Bouw. Ons bouwbedrijf is een beetje anders dan de rest. Zo bent u bij ons geen nummer, maar luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Wij zijn pas tevreden over ons werk, als we precies het huis uit uw dromen hebben verwezenlijkt. Tijdens het gehele traject staan we voor onder andere het volgende:

  • Passend advies
  • Zeer scherpe prefab woning prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Wenst u onze diensten in te schakelen? Plan direct een oriënterend gesprek in Leeuwarden.

Wij realiseren uw gewenste houtskeletbouw in Leeuwarden

Als u wilt wonen in een houten prefab huis in Leeuwarden, bent u bij onze specialisten in houtskeletbouw aan het juiste adres. Nieuwsgierig geworden naar onze prefab woning prijzen en houtskeletbouw prijs en mogelijkheden? Bel 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan een woning volgens houtskeletbouw in Leeuwarden!