Houtskeletbouw Heerenveen

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Houtskeletbouw en prefab bouwen in Heerenven

Zoekt u naar een specialist in houtskeletbouw in Heerenveen? Maak kennis met Hetebrij Prefab. Wij helpen u, als ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf, aan precies dat huis dat u wenst in Heerenveen. Wij gaan graag met u een samenwerking aan. Van het ontwerp tot en met de oplevering. Door uw wensen aan onze mogelijkheden te koppelen in een oriënterend gesprek, komen we snel en helder tot het gewenste eindresultaat. Bent u op zoek naar een specialist in een houten huis bouwen, hsb wand, prefab aanbouw en nieuwsgierig naar onze houtskeletbouw prijs? Neem direct contact op met onze specialist in houtskeletbouw in Heerenveen.

Belangrijke informatie over houtskeletbouw

Hout staat bekend als een lichtgewicht, doch sterk natuurproduct. Hierdoor vormt het de ideale grondstof voor een duurzaam huis. Omdat hout heel flexibel is, biedt het de architect veel vrijheid tijdens het ontwerpen. En doordat hout licht, sterk en flexibel is, is het uitermate geschikt om diverse elementen prefab mee te fabriceren. Omdat het daarnaast zeer eenvoudig naar de bouwplaats getransporteerd kan worden, gaat prefab houtskeletbouw zeer efficiënt om met materialen, tijd en energie. Tot slot is het uitermate ecologisch verantwoord. Wij halen ons gecertificeerde hout namelijk alleen maar uit bossen waar verantwoorde bosbouw plaatsvindt.

Als u een duurzaam huis wenst in Heerenveen

Wilt u graag wonen in een ecologisch verantwoorde woning in Heerenveen? Wij kunnen dit voor u mogelijk maken. Met houtskeletbouw, de volledige recyclebare bouwvorm. Naast hout gebruiken wij, indien mogelijk en gewenst, ook andere duurzame materialen, zoals cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol. U heeft na onze samenwerking een huis dat de volgende punten hoog in het vaandel heeft staan:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Kortom, laat ons uw duurzame droomhuis realiseren.

Onze aanpak samengevat

Hetebrij Prefab, het dochterbedrijf onder het in 2008 opgerichte Hetebrij Bouw, is meer dan een gewoon bouwbedrijf. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en zetten alles op alles om het huis van uw dromen te verwezenlijken. Gedurende het gehele traject hanteren wij de volgende aanpak en kernwaarden:

  • Passend advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwalitatief, degelijk en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen

Maak een afspraak met ons. Wij horen graag wat wij voor u in Heerenveen mogen realiseren.

Kies ook voor houtskeletbouw in Heerenveen

Heeft u uw zinnen gezet op een nieuwe woning in Heerenveen? Een duurzaam huis dat gerealiseerd is volgens houtskeletbouw? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij gaan graag een samenwerking met u aan voor uw unieke houtskeletbouw in Heerenveen!