Houtskeletbouw Groningen

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Prefab houtskeletbouw: verantwoord en duurzaam

Wilt u in contact komen met een professional in houtskeletbouw in Groningen? Bent u op zoek naar een partij voor uw skeletbouw, prefab woning, hsb wand, huis of aanbouw? Maak een afspraak met Hetebrij Prefab. Wij staan bekend als een bewezen en betrouwbaar bouwbedrijf gespecialiseerd in skeletbouw en houten prefab woningen. Mogen wij ook uw droomhuis in Groningen realiseren? Vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering voeren wij graag een nauwe samenwerking met u. Laat ons uw wensen weten, dan koppelen wij ze aan onze mogelijkheden. Vraag direct een oriënterend gesprek met ons aan over uw gewenste houtskeletbouw in Groningen.

Redenen om te kiezen voor houtskeletbouw

Heeft u behoefte aan een duurzame woning? Laat deze dan realiseren volgens houtskeletbouw. Hout is namelijk de ideale grondstof. Sterk, flexibel en licht in gewicht. Met dit materiaal heeft de architect enorm veel vrijheid tijdens het ontwerpen. En er kunnen diverse prefab elementen voor uw woning van gemaakt worden. Omdat deze elementen zo licht zijn, verloopt ook het transport snel en efficiënt. U begrijpt, door te kiezen voor hout houdt u veel materiaal, tijd, geld en energie over. Wij selecteren enkel bossen waar verantwoorde bosbouw plaatsvindt, om ons gecertificeerde hout vandaan te halen. Dit maakt van ons werk een uiterst ecologisch verantwoorde bouwvorm!

Hsb bouw in Groningen

Wij maken uw droom, om ecologisch verantwoord te wonen in Groningen, graag werkelijkheid. Omdat wij naast hout ook andere duurzame materialen kunnen gebruiken, is houtskeletbouw een zeer recyclebare bouwvorm. Denk aan materialen als houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en wol. Het huis waar wij u aan willen helpen is:

  • Precies naar uw wens
  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Comfortabel

Behoefte aan een prefab woning of wilt u een houten huis bouwen? Maak een afspraak met ons!

Onze kernwaarden

In 2008 is Hetebrij Bouw opgericht. Hetebrij Prefab maakt hier onderdeel van uit. Wij zijn moeilijk te vergelijken met andere bouwbedrijven. Waar u bij hen een nummer bent, luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Wij verwezenlijken graag precies dat huis uit uw dromen. Tijdens het gehele traject hanteren we onder andere onderstaande kernwaarden:

  • Passend advies
  • Zeer scherpe prefab woning prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzondere bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Bent u geïnteresseerd in een hsb wand, aanbouw of volledige prefab woning? Plan vandaag nog een oriënterend gesprek met ons in in Groningen.

Uw specialist in houtskeletbouw in Groningen

Wenst u een duurzame, unieke houten huis in Groningen? Laat deze realiseren door onze specialisten in houtskeletbouw en houtbouw. Bel naar 0561-790729, stuur een mail naar info@hetebrijbouw.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Kies ook voor duurzaamheid. Kies voor houtskeletbouw in Groningen!