Houtskeletbouw Friesland

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Gespecialiseerd in houtskeletbouw en houten huizen

Bent u op zoek naar een specialist in houtskeletbouw in Friesland? Maak een afspraak met Hetebrij Prefab. Wij zijn een bewezen, betrouwbaar én betaalbaar partner voor al uw houtbouw. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van houten huizen, prefab woningen, aanbouw en hsb wand(en). Wij realiseren precies wat u wenst in Friesland, omdat wij een nauwe samenwerking met u aangaan. Beginnend met een oriënterend gesprek waarin wij onze mogelijkheden koppelen aan uw wensen. Maak direct een afspraak met deze specialist in houtskeletbouw in Friesland.

Nuttige informatie over houtskeletbouw

Omdat hout een lichtgewicht, doch sterk natuurproduct is, vormt het de ideale grondstof voor een duurzame prefab huis. Daarnaast biedt het een architect, vanwege de flexibele eigenschap, veel vrijheid in zijn ontwerpen. Hout is een perfect product om diverse elementen prefab mee te fabriceren. Ook kan het zeer eenvoudig getransporteerd worden naar de bouwplaats. Prefab houtskeletbouw gaat daardoor zeer efficiënt om met materialen, tijd en energie. En vergeet het ecologisch verantwoorde aspect niet. Zo komt ons gecertificeerde hout alleen maar uit bossen waar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Prefab woning bouwen in Friesland

Heeft u behoefte aan een ecologisch verantwoorde prefab woning in Friesland? Kies dan voor houtskeletbouw. Dit is een volledige recyclebare bouwvorm. Dat komt omdat naast hout desgewenst ook andere duurzame materialen gebruikt worden. Denk aan cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol. Dit duurzame karakter van uw woning draagt enorm bij aan de volgende zaken:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Vindt u deze zaken ook belangrijk? Draag de realisatie van uw droomhuis dan over aan ons.

Hier staan wij voor

Hetebrij Bouw, het moederbedrijf boven Hetebrij Prefab, is opgericht in 2008. Wat ons bouwbedrijf onderscheidt van de rest, is dat wij alles op alles zetten de dromen van onze opdrachtgevers waar te maken. Laat ons aandachtig naar uw wensen luisteren en u desgewenst voorzien van passend advies. Wij staan tijdens het gehele traject voor:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Voorbereiding in eigen werkplaats
  • Kwalitatief, degelijk en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prefab woning prijzen

Maak direct een afspraak voor een oriënterend gesprek in Friesland.

 Houtskeletbouw en prefab bouwen in Friesland

Wilt u in Friesland meer weten over de mogelijkheden, de voordelen en de prijs van houtskeletbouw? Bel naar 0561-790729, stuur een mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij verwezenlijken graag uw gewenste houtskeletbouw in Friesland!