Houtskeletbouw Drenthe

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Houtskeletbouw is zowel betaalbaar als duurzaam

Op zoek naar een specialist in houtskeletbouw in Drenthe? Wilt u een prefab woning, aanbouw, hsb wand of een andere vorm van prefab bouwen? Ontmoet Hetebrij Prefab. Ons bouwbedrijf, gespecialiseerd in skeletbouw, verwezenlijkt graag een duurzame, betaalbare prefab woning voor u in Drenthe. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering gaan wij graag een hechte relatie met u aan. Wij zetten alles op alles om uw wensen optimaal te koppelen aan onze mogelijkheden en dat met duidelijke prefab woning prijzen. Plan vandaag nog een oriënterend gesprek met ons in aangaande houtskeletbouw of prefab bouwen in Drenthe.

Voordelen van houtskeletbouw en houten huizen

Als u op een duurzame wijze wilt wonen, is het verstandig uw huis te laten realiseren volgens houtskeletbouw. Hout is namelijk flexibel, sterk en licht in gewicht. Dit maakt het de perfecte basis voor uw bouwproject. Zo geeft het de architect enorm veel vrijheid tijdens het ontwerpen. Het is het ideale materiaal voor diverse prefab elementen voor uw woning. En het is uitermate snel en efficiënt te transporteren. Kortom, met hout houdt u veel tijd, geld en energie over. Wij kiezen enkel die bossen uit om ons gecertificeerde hout vandaan te halen, waar verantwoorde bosbouw plaatsvindt. Wenst u ook te kiezen voor deze ecologisch verantwoorde bouwvorm?

Redenen om duurzaam te gaan wonen in Drenthe

Wilt u ecologisch verantwoord gaan wonen in Drenthe? Laat ons deze droom werkelijkheid maken. Bij onze houtskeletbouw gebruiken we niet alleen hout als duurzaam materiaal. Zo kunt u ook kiezen voor materialen als houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en wol. Zo wordt het realiseren van uw huis een volledig recyclebare bouwvorm. Uw woning is vervolgens:

  • Precies naar uw wens
  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Comfortabel

Wenst u dit ook? Ga een oriënterend gesprek met ons aan!

Over ons

Hetebrij Bouw, het bedrijf waar Hetebrij Prefab onderdeel van uitmaakt, is al in 2008 opgericht. Wij werken op een andere manier dan de gemiddelde bouwbedrijven. Zo bent u bij ons geen nummer, maar een volwaardige, unieke opdrachtgever. Wij zetten alles op alles om uw wensen om te zetten tot een perfect eindresultaat. Hierbij staan onder andere onderstaande kernwaarden centraal:

  • Specifiek advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzondere bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een geschikte partner in de bouw in Drenthe!

Kies voor houtskeletbouw in Drenthe

Heeft u interesse in een mooie, duurzame en unieke woning in Drenthe? Onze specialisten in houtskeletbouw realiseren deze graag voor u. Maak een afspraak met ons via 0561-790729, info@hetebrijbouw.nl of laat uw wensen achter op ons online contactformulier. Als u duurzaamheid een warm hart toedraagt, dan is houtskeletbouw in Drenthe dé ideale bouwvorm voor u!