Houtskeletbouw Drachten

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Houtskeletbouw is de toekomst

Wilt u een specialist in houtskeletbouw in Drachten inschakelen? Wilt u een houten huis of prefab woning bouwen? Hetebrij Prefab is graag uw ervaren en betrouwbare partner voor houtbouw in Drachten. Om precies het prefab huis of aanbouw te realiseren dat u wenst in Drachten, gaan wij graag een nauwe samenwerking met u aan. Beginnend bij de ontwerpfase tot en met de oplevering. Wij koppelen onze mogelijkheden graag aan uw wensen in een oriënterend gesprek met duidelijke prijzen. Maak een afspraak met ons als u een woning volgens houtskeletbouw wenst in Drachten.

Waarom kiezen voor houtskeletbouw?

Hout is de ideale grondstof voor een duurzame woning. Het is namelijk licht in gewicht, sterk en zeer flexibel. Ook voor de architect biedt het daardoor veel vrijheid in de ontwerpfase. Bovenstaande eigenschappen maken het een ideaal materiaal voor het fabriceren van diverse prefab elementen. En omdat hout snel en eenvoudig naar de bouwplaats getransporteerd kan worden, wint u met houtskeletbouw op efficiënte wijze veel in materiaal, tijd en energie. Tot slot wordt ons gecertificeerde hout alleen gehaald uit bossen waar verantwoorde bosbouw plaatsvindt. Dit maakt het een uitermate ecologisch verantwoorde bouwvorm.

Voordelen van een duurzaam huis in Drachten

Een ecologisch verantwoord prefab woning in Drachten? Wij realiseren deze graag voor u. Wij zetten houtskeletbouw graag zo optimaal mogelijk in als recyclebare bouwvorm. Zo gebruiken wij, desgewenst en indien mogelijk, naast hout ook andere duurzame materialen. Cellulose-isolatie (gemalen papier), houtvezelisolatie en wol bijvoorbeeld. Op die manier beschikt u straks over een huis dat bijdraagt aan:

  • Milieubesparing
  • Efficiënt bouwen
  • Energiebesparing
  • Maatwerk wensen
  • Comfortabel wonen

Laat ons direct uw wensen weten voor uw duurzame droomhuis!

Onze werkwijze samengevat

Onder het in 2008 opgerichte Hetebrij Bouw is Hetebrij Prefab ontstaan. Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat anders is dan de rest, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten uw wensen centraal. Ons doel is precies het huis uit uw dromen te verwezenlijken. Dit doen wij door onder andere de volgende waarden hoog in het vaandel te dragen:

  • Passend advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor bijzonder bouwen
  • Kwalitatief, degelijk en betrouwbaar
  • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen

Interesse in onze diensten? Laat ons weten wat wij voor u in Drachten mogen betekenen.

Uw specialist in houtskeletbouw in Drachten

Heeft u interesse in een prefab woning, aanbouw of een houten huis in Drachten? Wilt u een woning die gerealiseerd is aan de hand van houtskeletbouw en bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Schakel Hetebrij Prefab in. Bel 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw specialist in houtskeletbouw in Drachten!