Houten huis

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Voor een duurzaam en ecologisch verantwoord huis

Wilt u wonen in een duurzaam en ecologisch verantwoord houten huis? Hetebrij Prefab is gespecialiseerd in houtskeletbouw. Hierdoor kunnen we unieke, maatwerk huizen realiseren. Bespreek uitvoerig met ons hoe uw droomhuis eruit ziet. Omdat wij werken met houten elementen, beschikt u straks over een duurzaam en ecologisch verantwoord huis. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Wij realiseren graag precies dat houten huis dat dat u wenst.

De voordelen van een houten woning

Wij realiseren woningen volgens houtskeletbouw. Wij leggen u graag uit waarom wij hout als de ideale grondstof zien. Het is een sterk, lichtgewicht en flexibel natuurproduct. Ten eerste biedt het de architect veel vrijheid in het ontwerpproces. Ten tweede is het een zeer geschikt materiaal om prefab elementen van te fabriceren. Tot slot is het uitermate snel en eenvoudig te transporteren. Dit alles bij elkaar maakt dat houtskeletbouw zeer efficiƫnt gebruik maakt van materialen, tijd, energie en geld. Wist u overigens al dat het hout dat we gebruiken voor uw huis, winnen uit bossen waar enkel op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt?

Een huis laten bouwen door ons

Ecologisch wonen wordt steeds vaker beschouwd als de toekomst. Kies nu alvast voor een duurzaam leven en laat uw huis bouwen met behulp van hout, houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en bijvoorbeeld wol. U weet dan zeker dat uw woning is gebouwd volgens onderstaande uitgangspunten:

  • Precies naar uw wens
  • Energiebesparend
  • EfficiĆ«nt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Comfortabel

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele voordelen van houten huizen.

Onze werkwijze

Onze prefab afdeling maakt onderdeel uit van Hetebrij Bouw, opgericht in 2008. Om precies die woning te realiseren die u wenst, zetten wij net een stapje extra. Dit in tegenstelling tot vele andere bouwbedrijven, bij wie u niets meer dan een nummer bent. Elk project dat wij oppakken resulteert in een unieke, maatwerk houten woning. Onze werkwijze wordt gedreven door onderstaande kernwaarden:

  • Passend advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor duurzame bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Wenst u ook te gaan wonen in een woning van hout? Maak een afspraak met ons.

Als u een houten huis wenst

Heeft u behoefte aan een nieuw, uniek huis dat is opgebouwd uit duurzame, houten elementen? Schakel ons in. Bel naar 0561-790729, mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij realiseren graag precies dat houten huis waar u al tijden van droomt!