Houten huis bouwen Leeuwarden

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Interesse in een nieuw, uniek huis?

Overweegt u een uniek houten huis te laten bouwen in Leeuwarden? Schakel hiervoor de specialisten van Hetebrij Prefab in. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring in houtskeletbouw. Mogen wij uw droomhuis bouwen? Dan bent u verzekerd van persoonlijk en duurzaam maatwerk. Ook verrichten wij de bouw in Leeuwarden zoveel mogelijk met ecologisch verantwoorde en natuurlijke materialen, waaronder een hoop houten elementen. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Dan zorgen wij dat we precies dat huis bouwen waar u al jaren van droomt.

Ontdek de voordelen van een houten woning

Het is niet voor niets dat wij houtskeletbouw als bouwmethode hebben gekozen. Hout is namelijk de ideale grondstof, vanwege haar natuurlijke, sterke, flexibele en lichtgewicht eigenschappen. Dit maakt het uitermate geschikt voor prefab elementen. Daarnaast is het dusdanig veelzijdig toepasbaar, dat de architect zijn creativiteit volop kan benutten. Tot slot is hout betaalbaar, snel en eenvoudig te transporteren. Helemaal fijn om te weten, is dat het hout waarmee wij bouwen uit alleen maar die bossen gewonnen wordt waar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt. Kies ook voor houtskeletbouw en bespaar het milieu, tijd én geld.

Eigenschappen van een huis van hout

Kiezen voor een duurzame, ecologische woning in Leeuwarden, waar kiest u dan precies voor? Bouwtechnisch gezegd kiest u voor een woning die gebouwd is met behulp van hout, houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en bijvoorbeeld wol. Maar als we kijken naar de zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt, dan beschikt u straks over een woning die aan de volgende eigenschappen voldoet:

  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Aantrekkelijk
  • Behaaglijk

Benader onze specialisten als meer wilt weten over deze aspecten.

Zo gaan wij te werk

Hetebrij Bouw, het moederbedrijf boven onze prefab afdeling, bestaat al sinds 2008. Sinds onze start, pakken wij elk project als nieuwe uitdaging aan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en hanteren een persoonlijke, betrokken aanpak. Elke woning die wij mogen bouwen, beschouwen wij als een maatwerk project. U geniet daarbij van onze volgende kernwaarden:

  • Passend advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor duurzame bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Schakel ons vandaag nog in voor een kennismakingsgesprek!

Laat ons uw houten huis bouwen in Leeuwarden

Bent u op zoek naar een specialist die uw gewenste huis kan bouwen op ecologische en duurzame wijze? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bel naar 0561-790729, stuur een e-mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Wij horen graag van u wat voor een houten huis wij mogen bouwen in Leeuwarden!