Houten huis bouwen

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Behoefte aan een nieuw, uniek huis?

Wilt u een nieuw, uniek houten huis laten bouwen? Laat dit dan doen door Hetebrij Prefab. Wij zijn zeer ervaren in houtskeletbouw. Als wij woningen bouwen, ontstaat er altijd duurzaam en persoonlijk maatwerk. Uw woning is straks zoveel mogelijk gebouwd met natuurlijke en ecologisch verantwoorde materialen, zoals houten elementen. Laat ons weten wat uw wensen en ideeën zijn. Dan zetten wij alles op alles om precies dat huis te bouwen waar u al tijden van droomt.

De voordelen van een houten woning

Wij bouwen volgens de houtskeletbouw. Waarom wij hout als de ideale grondstof beschouwen? Hout is zowel een sterk, lichtgewicht als flexibel natuurproduct. Ten eerste is het uitermate geschikt om prefab elementen van te maken. Ten tweede kan de creativiteit van de architect volop benut worden dankzij dit materiaal. Een laatste voordeel is dat hout zeer snel en eenvoudig te transporteren is. Kortom, met houtskeletbouw bespaart u materialen, tijd, energie én geld. Prettig om te weten is verder, dat het hout dat we gebruiken, gewonnen wordt uit bossen waar alleen maar op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Voordelen van een huis van hout

Volgens velen wordt ecologisch wonen de toekomst. Maar waarom zou u niet nu al in een duurzame woning wonen? Als wij uw droomhuis realiseren, wordt deze gebouwd met behulp van hout, houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en bijvoorbeeld wol. Deze natuurlijk materialen doen overigens niets af aan de kwaliteit en het comfort van uw woning. Zo is uw nieuwe woning straks:

  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Aantrekkelijk
  • Behaaglijk

Neem contact met ons op om nog meer voordelen te ontdekken.

Hoe wij te werk gaan

Hetebrij Bouw, waar onze prefab afdeling onderdeel van uitmaakt, is opgericht in 2008. Wij willen precies die woning voor u realiseren, waar u al tijden van droomt. Wij beschouwen uw project dan ook als een unieke uitdaging. Niet als nummer, zoals bij vele andere bouwbedrijven wel gebeurt. Elke woning die wij bouwen, wordt een resultaat op maat. Hierbij houden wij onderstaande kernwaarden centraal:

  • Passend advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor duurzame bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Wilt u uw wensen aan ons kenbaar maken? Doe dat dan vandaag nog!

Laat ons uw houten huis bouwen

U begrijpt, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een bouwbedrijf dat uw unieke, duurzame en ecologisch verantwoorde huis kan bouwen. Bel 0561-790729, stuur een e-mail naar info@hetebrijbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Dan bespreken we uitvoerig wat voor een houten huis wij mogen bouwen voor u!