Houtbouw

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Als u een woning volgens houtbouw wenst

Heeft u interesse in een unieke woning die ontworpen en gerealiseerd is volgens houtbouw? Maak dan een afspraak met Hetebrij Prefab. Wij verzorgen graag het gehele bouwproces voor en met u. Samen bedenken we het ontwerp, wij voeren het volgens uw wensen uit. Plan direct een oriënterend gesprek met ons in. Op die manier kunnen wij uw wensen en onze mogelijkheden perfect aan elkaar koppelen. Met als resultaat precies die woning die u wenst in houtbouw.

Wat u wilt weten over houtbouw

Hout is de ideale grondstof voor een duurzame woning. Het is immers zeer sterk, maar ook licht in gewicht en flexibel. In eerste instantie biedt het daardoor de architect veel vrijheid gedurende de ontwerpfase. Daarnaast kunnen er optimaal diverse elementen prefab van gefabriceerd worden. Tot slot zijn deze zeer snel en eenvoudig naar de bouwplaats te transporteren. Kortom, met houtbouw wordt zeer efficiënt gebruik gemaakt van materialen, tijd, energie en geld. Deze bouwmethode is bovendien erg ecologisch verantwoord. Het hout dat wij gebruiken, wordt namelijk gewonnen uit bossen waar enkel op verantwoorde wijze bosbouw plaatsvindt.

Hier geniet u van dankzij houtbouw

Als u ecologisch verantwoord wenst te gaan wonen, is kiezen voor houtskeletbouw een zeer verstandig besluit. Bij deze bouw worden immers voornamelijk duurzame materialen gebruikt. Hout uiteraard, maar ook houtvezelisolatie, cellulose-isolatie (gemalen papier) en wol bijvoorbeeld. Hebben wij straks het huis dat u voor ogen had gerealiseerd? Dan woont u voortaan in een woning die volgens de volgende punten is gebouwd:

  • Precies naar uw wens
  • Energiebesparend
  • Efficiënt gebouwd
  • Milieubesparend
  • Comfortabel

Als u ook wenst te wonen in zo’n huis, raden wij u aan een oriënterend gesprek met ons aan te gaan.

Meer informatie over Hetebrij Prefab

Het uitgangspunt van Hetebrij Prefab is het waarmaken van de woondromen van onze opdrachtgevers. Ons bouwbedrijf maakt onderdeel uit van Hetebrij Bouw, dat opgericht is in 2008. Omdat u bij ons geen nummer bent, werken wij anders dan de gemiddelde bouwbedrijven. Wij bieden uniek en verantwoord maatwerk. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij altijd onderstaande kernwaarden centraal staan:

  • Specifiek advies
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Persoonlijke begeleiding
  • Passie voor duurzame bouw
  • Kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid

Overtuigd van onze aanpak? Maak direct een afspraak!

Draag uw project in houtbouw aan ons over

Als u op zoek bent naar een specialist in houtbouw, hoeft u alleen maar te bellen naar 0561-790729, te mailen naar info@hetebrijbouw.nl of ons online contactformulier in te vullen. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij vertalen deze graag in een prachtig project in de houtbouw!