Bouwpakket huis

Sluit

Neem contact op

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan het contactformulier op in. We zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.


Bouwpakket huis door Hetebrij Prefab

Onze onderneming Hetebrij Prefab heeft de ervaring om uw bouwpakket huis te realiseren. Wij bouwen niet zomaar, maar leggen onze ziel en zaligheid hierin om van het bouwpakket een zeer mooi huis te maken. Daarnaast hebben wij dezelfde passie als onze klanten voor bijzonder bouwen. Hierin staan de kernwaarden zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Voordat wij starten met de opdracht, brengen wij eerst de wensen van u als klant in kaart. Hierdoor kunnen wij uw wensen vertalen naar de perfecte uitvoering. En wordt uw bouwpakket opgebouwd tot het huis dat u in gedachten heeft.

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Friesland, Groningen en Drenthe. Daarnaast hebben wij al veel tevreden klanten in Drenthe, Drachten en Leeuwarden.

Een huis gemaakt vanuit een bouwpakket

U bent eruit. U laat uw huis vanuit een bouwpakket samenstellen. Dit is een zeer goede keuze. Want als u kiest voor deze manier van bouwen, bespaart u enorm op de kosten. Daarnaast gaat deze vorm van bouwen veel sneller dan wanneer u kiest voor traditionele bouw. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom dit zo betaalbaar is. De reden hiervoor is dat alle onderdelen van te voren worden gemaakt in een werkplaats. Zo wordt veel tijd en geld bespaard ten opzichte van traditionele bouw.

Uw bouwpakket huis

De bouwmethode van uw nieuwe droomwoning bepaalt grotendeels de snelheid waarmee gebouwd wordt. Bij traditionele bouw wordt uw woning van de grond af opgebouwd. Kiest u hiervoor, houd er dan rekening mee dat het lang duurt voordat u van uw woning kunt genieten. Daarnaast is deze vorm van bouwen vaak een logistieke uitdaging. Een ander nadeel is dat het risico op fouten tijdens traditionele bouw groot is. Ook is de kans groot dat hierbij uw woning te laat wordt opgeleverd. Dit wordt veroorzaakt door verschillende redenen.

Een zeer grote keuze

Kiest u voor een huis dat gemaakt is vanuit een bouwpakket? Dan heeft u ook nog eens een ruime keuze in hoe uw droomwoning wordt opgebouwd. Onze vakmensen bespreken graag met u wat de mogelijkheden hiervan zijn. Het is ook redelijk eenvoudig om uw woning in de toekomst te verbouwen of uit te breiden. Wat zijn uw wensen hierin?

Contact met Hetebrij Prefab

Zou u graag meer informatie krijgen over wat de mogelijkheden zijn voor uw gewenste woning? Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Voor al uw vragen belt u naar 0561-790729. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@hetebrijbouw.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen door ons online contactformulier in te vullen. Uw bouwpakket huis wordt een succes met Hetebrij Prefab.